Categories
Aktuelt - norsk

Sigrid Moldestad og Majorstuen i vest – for fulle hus

Sigrid Moldestad avsluttar ein ti-dagars Norgesturné med to konsertar i heimfylket Sogn og Fjordane. Førde fredag 19. november og Stryn laurdag 20. november. Med fullt hus både i  Vangskyrkje på Voss og på Madame Felle i Bergen denne veka, blir det bra å møte heimepublikummet.

Majorstuen spelar to konsertar i Romsdalen denne helga. Fredag i Malmefjorden på Fræna og laurdag på Kleive. Konserten på Kleive er allereie utseld.

One reply on “Sigrid Moldestad og Majorstuen i vest – for fulle hus”

Hei!
Jeg vil gratulere Sigrid Moldestad med den fantastiske CD-en Sandkorn (og de andre før det, også, men spesielt Sandkorn)!! For en herlig sangstemme, og enestående musikalsk talent! Så rørende, vakker, og fantastisk sammensatt.
Vi har veldig lyst til å se Sigrid Moldestad i konsert, og vil sette stor pris på å få vite hvis/når hun kommer til østlandet igjen. Også, dersom hun kommer ut med noen nye CD-er! Eventuelt, hvis det er noen hun spiller sammen med som har lignende talent for litt progressiv musikk med flott akkompaniment og skjønn sangstemme som vi burde prøve, setter vi pris på tips på navnene deres.
Vi har tidligere vært stor tilhenger av Britisk/Celtic Folk spesielt spilt på en mer progressiv måte, men Sandkorn er noe av det beste som har kommet på lenge! Mange takk til Sigrid og støttespillerne!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s